Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ki lesz a vámpírvadász Lincoln?

2011.01.14. 11:07 koimbra Szólj hozzá!

Seth Grahame-Smith két könyvére is lecsaptak Hollywoodban, a Büszkeség és balítélet meg a zombik Jane Austen paródia elvileg 2012-ben érkezik a mozikba, szintén jövő év nyarán küldenék a filmszínházakba az Abraham Lincoln: Vampire Hunter is. Ebben Lincoln 3D-ben küzd meg a vérszívókkal, a baltával remekül bánik, mindig célba talál vele. A férfi azóta üldözi megszállottan a vámpírokat, mióta azok megölték anyját.  A rendezői teendőket Timur Bekmambetov, a Wanted alkotója láthatja el.

A főszerepre még nem szerződtettek le senkit, de a stúdió listáján Adrien Brody, Josh Lucas, Timothy Olyphant, Oliver Jackson-Cohen, James D'Arcy és Benjamin Walker neve olvasható. A forgatás néhány héten belül kezdetét veszi, így gyorsan el kell dönteni, hogy ki a megfelelő személy a feladatra.

Címkék: 3d miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr452582949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása