Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pater Sparrow rendezésében elkészült a Bin-Jip első klipje

2011.01.15. 13:10 koimbra Szólj hozzá!

Az alábbi mailt kaptam
Elkészült és a neten megtekinthető a Bin-Jip első videoklipje. A Harcsa Veronika és zenésztársai által alkotott zenekar bemutatkozó lemeze ősszel jelent meg, az Enter című számhoz készült klip pedig alább megtekinthető

A videót Pater Sparrow rendezte, aki 1 című nagyjátékfilmjéért 2009-ben elnyerte a legjobb látványért járó díjat a 40. Magyar Filmszemlén. A greenbox technikával készült, szürreális klipben Harcsa Veronika szobákon halad át, amelyek háttere, berendezése mindegyikben más és más, ugyanakkor az összes felhasznált díszlet és berendezési tárgy XVI-XIX. századi rézkarcokból és illusztrációkból lett összeválogatva, így a Hieronymus Bosch és Floria Sigismondi világát idéző videó legalább annyira rendhagyó alkotás lesz a hazai klipes mezőnyben, mint az Enter a lemezek között. A fényképezés Tóth Widamon Máté, a rendkívül kifinomult utómunka pedig a Digital Apes stúdió érdeme.

„Nagyon inspiráló Paterrel dolgozni, nagyon élveztük a forgatást. A klip hangulata pedig remekül illik a számhoz, remélem sokaknak tetszik majd, és kedvet kapnak a zenénkhez” – mondta Harcsa Veronika.

Címkék: klipp

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr692585461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása