Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Downey Jr. nem lesz Óz

2011.01.20. 11:05 koimbra Szólj hozzá!

Robert Downey Jr. eléggé elfoglalt, a Sherlock Holmes 2 után a Bosszú Angyalai forgatásán lesz jelenése, sűrű programja miatt már kénytelen volt visszamondani a Gravityt, most pedig még egy produkcióból lépett ki. Az Oz, the Great and Powerful fedélzetéről távozott, így a tervezet főszereplő nélkül maradt. A stúdió nem teketóriázott sokat, Johnny Depp-pet győzködik, aki szintén eléggé elfoglalt, ám egyelőre még nem mondott nemet a felkérésre. A színész elvileg hamarosan Tim Burtonnel lát hozzá a Dark Shadows-hoz, majd ezt a Lone Ranger követné.

A történet az Óz, a nagy varázsló előzményeit taglalná. Óz egy fiatal bűvész, aki egy utazó cirkusz állandó tagjaként lép fel, majd légballonjai segítségével egy másik helyre utazik, amelyet két boszorkány ural.

Bemutató egyelőre nincs kitűzve, de a stúdió azt reméli, hogy Sam Raimi ősszel hozzá tud látni a forgatáshoz.

Címkék: óz miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr202599709

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Johnny Depp lesz Óz 2011.01.26. 11:23:02

Robert Downey Jr. Johnny Deppnek adta át Óz, a nagy varázsló szerepét a népszerű mese Disney-adaptációjában. Az Óz, a csodák csodájának előzményeit bemutató film a nagy sikerű, 1939-es, Judy Garland főszereplésével készült film történései előtt játszódik…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása