Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Film készül a WikiLeaks alapítójáról

2011.01.21. 13:24 koimbra 3 komment

A Wikileaks mostanában sokat szerepel a hírekben, reflektorfényben fürdik, a figyelem középpontjában szerepel. Addig kell ütni a vasat, míg meleg, azaz minél előbb össze kell dobni egy filmet erről, amíg le nem csillapodik a vihar. A Josephson Entertainment és a Michelle Krumm Productions közösen megvásárolta Andrew Fowler hamarosan megjelenő a The Most Dangerous Man in the World címre hallgató könyvének a megfilmesítési jogait.

Barry Josephson dráma-thrillerként képzeli el a mozis változatot és az Oscar-nyertes Elnök embereihez (All the President's Men) hasonló művet szeretne készíteni. A történések középpontjában a Wikileaks alapítója Julian Assange fog állni, rá összpontosítanak, bemutatják életének fontos mérföldköveit. Bemutató egyelőre nincs kitűzve, de jobb, ha sietnek.

Címkék: igaz történet miújság könyvből film wikileaks

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr832602453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante McFarlane 2011.01.21. 17:21:19

Próbálja meglovagolni a Social Network sikerét.Dráma-thriller? WTF? O_O

vrango 2011.01.21. 17:21:33

Nagyon csodálkoztam volna, ha erre a sztorira nem ugrik rá rögtön valamelyik fantáziadús producer (főleg a facebook-film kasszasikere után...).

Szánalmas.

Dante McFarlane 2011.01.21. 17:23:36

De még a Google-ból is filmet akarnak.
Na az minek????
süti beállítások módosítása