Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hopkins lehet Alfred Hitchcock

2011.01.22. 13:08 koimbra 2 komment

A héten derült ki, hogy életrajzi film várható valamikor a közeljövőben Alfred Hitchcockról. A rendezői székből Sacha Gervasi osztogathatja az utasításokat és John McLaughlin (aki a Fekete hattyút vetette papírra) forgatókönyvét is átírja. A produkció Stephen Rebello könyvén alapszik és Ivan Reitman lesz a producer, aki saját produkciós cégét is bevonta a munkálatokba. A bejelentés után most kiderült, hogy a főszerepre Anthony Hopkinst szeretnék megnyerni, aki még nem bólintott rá a felkérésre.

Nem ez az első eset, hogy Hopkins megkörnyékezik azzal, hogy játssza el Hitchcockot. Néhány évvel ezelőtt Ryan Murphy szerette volna összehozni a filmet, akkor Helen Mirren lehetett volna Hopkins partnere, ám jégre tették a projektet.

Címkék: miújság életrajzihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr142604882

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hopkins lehet Hitchcock 2011.01.24. 10:49:01

Életrajzi film készül a suspense mesteréről, mely Stephen Rebello Alfred Hitchcock and the Making of Psycho című regényén alapul. Anthony Hopkins még nem bólintott rá a felkérésre.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edi95 2011.01.22. 15:15:59

Tökéletes szereplő Hitchcock megformálására.

FreeFantasyFilms · http://f3online.tk/ 2011.01.22. 15:16:08

Hmmm mikor Anthony Hopkins játszik egy létező embert, általában a rajongók kétfelé oszlanak, legalábbis a Nixon esetében így volt.
De hirtelen nem tudnék mást mondani, aki illene a szerepre.
süti beállítások módosítása