Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jane Goldman megcáfolta a Kick-Ass 2 híreszteléseket

2011.01.24. 10:24 koimbra Szólj hozzá!

Nemrég látott napvilágot az a hír, miszerint Jane Goldman javában írja a Kick-Ass 2 forgatókönyvét. A hölgy is találkozott ezzel, majd twitterjén megcáfolta ezeket.

"Láttam néhány téves híresztelést, miszerint írom a Kick-Ass 2 szkriptjét. Bocs, hogy szomorúságot okozok, de ez egyáltalán nem igaz. Jelenleg 2 másik projekten dolgozom és Matthew V is belevág valamibe (ami úgy tűnik, hogy nem a KA2 lesz), mihelyst az X-Men utómunkálatait befejezi."

Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz Vaughn következő filmje. Mark Millar, akinek a képregényéből készült a Kick-Ass, azt mondta, hogy a Superior művének a jogai elkeltek és év elején jelentik be, hogy ki fogja rendezni. Elképzelhető, hogy Vaughn  vezényelheti le az alkotást?

Címkék: miújság sequel kick ass

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr732609237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása