Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

James Franco, Kate Hudson és a Mély torok

2011.01.25. 21:04 koimbra 2 komment

Linda Lovelace egykore pornósztár nagyon felkapott lett mostanában. Az Inferno film róla fog szólni, Lindsay Lohan formálhatta volna meg, ám a készítők nem tudták kellőképpen biztosítani a produkciót miatta, így végül Malin Akermant szerződtették.

Ezen kívül beterveztek még egy alkotást a legendás Mély torok főszereplőjéről, amely Eric Danville regényén alapulna és W. Merritt Johnson írja a forgatókönyvet. James Franco-t és Kate Hudsont szeretnék megnyerni a filmhez, amelyet Rob Epstein és Jeffrey Friedman fog rendezni. Ők korábban már dolgoztak együtt Francoval a Howl drámán.

Hudson lenne Lovelace, Franco pedig férjét, Chuck Traynor játszaná. Taynor erőszakkal kényszerítette nejét prostitúcióra és pornózásra. Később Lovelace-nek sikerült elválni tőle és a szexfilmek ellenőzjévé lépett elő. Franco mostanában eléggé elfoglalt, kétséges, hogy aláírja-e a szerződést. 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr462613492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.01.25. 21:17:57

Lelki szemeim előtt látom Franco-t a gonosz férj szerepében, érdekes lenne :) Kate Hudson helyett sztem Scarlett Johansson sokkal jobb lenne, lehet h kevésbé hasonlít rá külsőben de sokkal hitelesebben tudná előadni, mint a romantikus-vígjátékokra szakosodott Hudson....

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.01.26. 09:53:39

@Shyllard: Viszont, általában jól szokott elsülni, ha kirángatunk valakit a skatulyájából, feltéve, ha az illető képes is élni ezzel. Scarlett Johanssont viszont én is elnézném mély torokként...:P
süti beállítások módosítása