Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

7. O.K. Filmszemle – 7. Országos Középiskolai Filmszemle

2011.02.03. 15:35 koimbra Szólj hozzá!

 

Szlogen: „Miért? Miért ne!”

2011. április 15-17.

 

Hetedik alkalommal rendezi meg a budapesti Káldor Miklós Kollégium az Országos Középiskolai Filmszemlét, ahova középiskolás diákok által készített alkotásokat várnak. A nevezési határidő 2011. március 18. A nevezés ingyenes. A pályázat fővédnöke és a zsűri elnöke Jancsó Miklós filmrendező, a zsűri tagjai: Balog Judit színművésznő, Boldizsár András operatőr, Salamon András filmrendező, Sas István reklámfilmrendező, Bernáth Ildikó fogyatékosságügyi miniszteri biztos.

Pályázni két kategóriában lehet: 1. Rövidfilm, amely lehet játékfilm, dokumentumfilm és animáció is, legfeljebb 20 perc terjedelemben; 2. Hátrányos helyzetű csoportok esélyegyenlőségét segítő reklámspot, maximum fél percben, romák, fogyatékkal élők, illetve nők elleni diszkrimináció tárgyában. Az első díj kategóriánként 100.000 Ft.

A beérkezett műveket a 2011. április 15-17. között megrendezett szemlén mutatják be a budapesti Káldor Miklós Kollégiumban (II., Felvinci út 8.). A fesztivál alatt emellett workshopokat, szakmai beszélgetéseket is tartanak a résztvevők számára. A szemlére a belépés ingyenes, minden pályázót és érdeklődőt szeretettel várnak!

További információk az okfilmszemle.hu oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr432636089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása