Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kemény Féktelen harag tv spot

2011.02.03. 20:55 koimbra 3 komment

Az alkotók poénkodni szerettek volna, úgy indul a videó, mintha egy díjakra esélyes produkció reklámjáról lenne szó, de hamarosan kiderül, hogy egy kemény akciófilmről, a Féktelen haragról van szó, amiben aztán káromkodnak és durvulnak. Nicolas Cage a Véres Valentin 3D (My Bloody Valentine 3D) rendezőjétől, Patrick Lussiertől várja, hogy egy csöpp életet leheljen box office karrierjébe. A Boszorkányvadászat (Season of the Witch) nem termelt jól, így most a Féktelen haragon van a sor, hogy bizonyítson képes még korrekt eredményt elérni és hogy képes az unott képén kívül mást is mutatni.


 

Címkék: 3d tv spot drive angry

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr22636805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.02.03. 21:10:23

kevés vér, meg félmeztelen nő, és rögtön kell hozzá születési dátum???
Amcsik hülyék...

Rolee83 2011.02.03. 23:00:25

Ez most konvertált vagy rendes 3D??!!

countrypecos 2011.02.04. 01:40:39

@Rolee83: Szerinted? Majd Nicolas "Bukott" Cage filmjéhez adnak 3D-s kamerát. Ugyan... Konvertált, szerintem abból is a legolcsóbb. XD

@doggfather: Álszentek, maradjunk ennyiben.
OFF: Amit a videó klipekkel szoktak csinálni, mikor pl Eminem rappel, hát attól kész vagyok. Állandóan elnémul a szöveg, ha káromkodáshoz ér. Már nem is nézem meg a klipjeit, a francot sem érdekli, hogyan vágják agyon.
süti beállítások módosítása