Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Roberts lehet a gonosz királynő a Hófehérke új változatában

2011.02.03. 12:35 koimbra Szólj hozzá!

A Relativity Media Julia Roberts-et győzködi, azt szeretnék, ha a The Brothers Grimm: Snow White-ban eljátszaná a gonosz királynőt. Most még nem tudni, hogy ki lesz Hófehérke, korábban Natalie Portman, Scarlett Johnasson és Anne Hathway neve keringett a film körül. A rendezést Tarsem Singh, a Zuhanás (The Fall) vállalta magára és 3D-ben forgatja a produkciót.

Az Universal Hófehérkés projektje is alakul, a Snow White and the Huntsman-ben a főhősnőt a vadász kiképzi, így meg tudja magát védeni a sötét erdőben. Itt úgy néz ki a helyzet, hogy Viggo Mortensen lesz a vadász, Kristen Stewart Hófehérke és Charlize Theron játssza a gonoszt.

Címkék: miújság hófehérke

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr412635630

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Celebleszbi 2011.02.04. 10:49:31

A blog két kedvenc filmjelenete a 2010-es évből: Julianne Moore és Amanda Seyfried - Chloé Natalie Portman és Mila Kunis - Fekete Hattyú

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása