Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ben Affleck rendezheti az Argo thrillert

2011.02.04. 12:43 koimbra 3 komment

Ben Affleck A tolvajok városa (The Town) sikere után több ajánlatot is kapott, még a Superman rendezésével is megkeresték, ám ő ezeket visszautasította. Most éppen az Argo rendezői székébe szeretnék beleültetni, a producerek be is kopogtak hozzá és úgy tűnik, hogy Afflecket érdekelné a dolog.

A történet a Wired magazin egyik cikkén alapulna, amely egy teheráni túszdrámát írt le. A cikk címe a How the CIA Used a Fake Sci-Fi Flick to Rescue Americans from Tehran volt és 2007 áprilisában jelent meg. 1979-ben az irániak megszállták az amerikai nagykövetséget. A CIA és a kanadai kormány azt találta ki, hogy a szorult helyzetben lévő hat diplomatát filmeseknek adják ki, akik egy Argo elnevezésű filmen dolgoznak, így azok ki tudtak menekülni az országból.  A politikai thriller producerei George Clooney és Grant Heslov lesznek.

Címkék: igaz történet miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr952638399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.02.04. 15:35:37

Rendezzen csak, megy neki, egész jól!

Shyllard 2011.02.04. 15:48:30

Azthittem már a magyar filmet akarják remake-elni :P De ez is jól hangzik, passzol Affleck stílusához :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.02.04. 16:19:02

@Shyllard: A cím nekem is gyanús volt elsőre...
Bostonban játszódjon, és biztos, hogy menni fog neki.
süti beállítások módosítása