Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Levy és Jackman akció-kalandfilmet tervezget

2011.02.04. 12:11 koimbra 1 komment

Shawn Levy és Hugh Jackman szépen összebarátkozott a Vasököl (Real Steel) robotbokszolós film forgatásán és máris egy újabb produkciót tervezgetnek közösen. A tervezet a Fox berkein belül fog készülni, ráadásul mind Levy, mind Jackman produkciós cége is a stúdió szárnyai alá tartoznak, így ezek is részt fognak venni a munkálatokban.

Akció-kalandfilmre van kilátás, a forgatókönyvet Carlton Cuse, a Lost sorozat írója veti papírra. Az úriember többek között belepiszkált a legutóbbi két Halálos fegyverbe (Lethal Weapon) és az Indiana Jones harmadik részébe. Egyelőre nem tették közzé a történetet és a forgatás kezdete sem ismert, de azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük, hogy 2012 előtt biztosan nem látnak hozzá.

A Vasököl előzetese (aki még nem látta):

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr702638335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2011.02.04. 14:54:45

Jó színész, megnézném azt a filmet is. :) Így látatlanban mondom, persze.
süti beállítások módosítása