Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Belle a Freaky Deaky-ben

2011.02.05. 15:39 koimbra Szólj hozzá!

Jó ideje próbálják megvalósítani Elmore Leonard Freaky Deaky regényének a mozis változatát. Egy ponton Quentin Tarantino lépett a fedélzetre producerként és Kurt Russell lehetett volna a főszereplő, a rendezői poszton is nagy volt a nyüzsi, Richard Brooks, Monte Hellman és Jim McBride egymásnak adta a stafétabotot.

Tavaly ősszel William H. Macy-t sikerült megnyerni a film egyik főszerepére, ekkor Walter Matthau fia, Charles melegítette a rendezői széket és a terv az volt, hogy 2011 elején látnak hozzá a forgatáshoz. Ez most még nem következett be, kell hozzá még pár hónap. Jelenleg Camilla Belle írt alá a produkcióhoz. Szépen lassan, de formálódik a tervezet.

A film központi szereplői egy férfi és egy nő, akik régebben romantikus viszonyt folytattak és nagy szakértelemre tettek szert a bombakészítés terén. Azonban az évek során különváltak, a börtön is közbeszólt, ám most újra összejönnek, hogy milliókat lopjanak. Ám a hatóság és a bombaszakértő osztag figyelmét is magukra vonják.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr202640294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása