Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Patrick, Cunningham, Gleeson és Shepard a Safe House-ban

2011.02.09. 11:11 koimbra Szólj hozzá!

Chris Pine játszhatta volna a Safe House főszerepét, ám vele nem sikerült leszerződni. Viszont helyette Ryan Reynolds, Denzel Washington és Rubén Blades lépdelt fel a a CIA thriller fedélzetére és eddig egyikük sem távozott onnan. Most még melléjük állhat Robert Patrick, Liam Cunningham, Brendan Gleeson és Sam Shepard is.

A sztori szerint egy ügynököt azzal bíznak, hogy egy embert védelmezzen meg és vigye el egy védett és titkos helyre, a cég egy olyan házába, amelynek létezéséről senki nem tud. Ám az információ kiszivárog és bérgyilkosok hada veszi ostrom alá az épületet, ezért az ügynök a rá bízott személlyel kénytelen menekülni.  

Reynolds játszhatja a CIA-st, míg Wahsington azt a bűnözőt (feltehetőleg fontos tanút) alakítja, akire vigyázni kell. David Guggenheim írta a forgatókönyvet, amelyet A halál záloga (Collateral) és a Keselyű három napja (Three Days of the Condor) egyvelegeként írták körül. A rendezői teendőket Daniel Espinosára, a Snabba Cash alkotójára bízták. 2012 február 10-én mutatják be az akció-thrillert.

 

Címkék: miújság safe house

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr62648792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása