Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Farrell testőrködik, Portman Kutcherrel romantikázik

2011.02.10. 18:13 koimbra 5 komment

Dráma, animációs film, thriller és vígjáték - van miből válogatni.

Csak szexre kellesz (No Strings Attached): Ivan Reitman hosszú évek után végre sikeres filmmel jelentkezett. Ashton Kutcher és Natalie Portman játsszák a két főszereplőt, aki úgy döntenek, hogy kapcsolatuk csak a szexre fog összpontosítani, nem válik komolyabbá a dolog.


London Boulevard
: A tégla írójának, William Monahannak a rendezői bemutatkozása. Keira Knightley egy színésznőt alakít, aki felfogadja Colin Farrellt testőrnek. Ám Farrell karaktere korábban bűnözőként ténykedett és régi ismerősei nem szeretnék, ha csak úgy otthagyná a szakmát.


Gnómeó és Júlia (Gnomeo and Juliet):
Kelly Asbury, Szilaj - A vad völgy paripája rendezője készítette az animációs filmet, amely William Shakespeare művén alapszik. Csak itt a szereplők kerti törpék.


Egy jobb világ (In a Better World):
Dán-svéd dráma. Egy afrikai menekülttáborban két család megismerkedik egymással, úgy, hogy fiaiak összebarátkoznak. Susanne Bier, a Testvéred feleségét rendezője készítette a filmet.


Három Majom (Üç maymum):
2008-as török-olasz dráma. A történet szerint Eyüpöt arra kéri politikus főnöke, hogy vállalja egy helyette a gázolást, amit ő követett el. Ezért cserébe pénzt ígér.


Örvény
: Magyar dokumentumfilm. Szekeres Csaba rendező egy hajdú-bihari megyében fél éven keresztül örökítették meg roma családok mindennapjait.


Fehér nászéjszaka (Brúdguminn)
: 2008-as izlandi dráma, amely Baltasar Kormákur rendezésében készült. A sztori egy izlandi szigeten játszódik, egy irodalomtanár esküvőre készült, egyik diákját fogja elvenni.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr902652139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.02.10. 18:19:30

London Boulevard várós, nem is kicsit.

edi95 2011.02.10. 18:42:08

Olyan filmeket mint a csak szexre kellesz
minek csinálnak még ?! Már millió ilyen film van és mindenki tudja mi lesz a vége.
Először csak szex aztán átmegy szerelembe utána összevesznek és a legvégén kibékülnek majd jön egy fél évvel később.... ott meg már a házasságot mutatják . Ezt megfűszerezik ócska humorral .
Vágom hogy ötlethiány van meg minden de akkor inkább spórolják meg azt a 20 millio dolcsit amit rááldoznak és ne csináljanak több ilyet PLS....

COLT 2011.02.10. 19:31:36

@edi95: Azt a 20 milkát inkább orvosi célokra, vagy valami másra, mert a 12 éves kislányokon kívül nem sokan élvezik, de lehet hogy már azok se...Igazából az a baj, hogy az ilyen J.Lo kaliberű filmekből annyi van hogy össze se lehet számolni, de egy minőségit se tudok belőlük felhozni, mármint abból a kis millióból amin tudtam volna nevetni:DXD

Mese92 2011.02.10. 20:32:08

Én mindig átugrottam a "Csak szexre kellesz" híreket, mert én is unom. Nagyon unom.

mutant · http://universal.blog.hu 2011.02.11. 08:53:43

Egyedül talán az LB érdekel...
süti beállítások módosítása