Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jones az Amerika Kapitányról és a MIB 3-ról

2011.02.12. 11:45 koimbra 7 komment

Tommy Lee Jones az Amerika Kapitány mozifilmben Chester Phillips ezredest játssza. A színész szerint nem volt kihívás a szerep, olyan figurát játszott, akit már több tucat filmben láthattunk, csak épp más formálta meg.

"Ezerszer látható volt már filmekben az a karakter, akit játszom: a mogorva, a szkeptikus tiszt, aki felügyeli a tudósokat, kissé szarkasztikus, de nagyon tehetséges katona." - mondta Jones.

A Men in Black 3-ról elég keveset tud, annyi biztos, hogy még egy hétig kell jelen lennie a forgatáson. "Nem igazán tudom mi a történet. A forgatókönyv jelentős része még nem volt kész, amikor olvastam." Ez azt jelenti, hogy Jones csak kevés jelenetben lesz látható? Korábban felröppent az a pletyka, hogy K-t megölik az MIB 3 első felében, de az is elképzelhető, hogy nyugdíjba vonul.

 

Címkék: miújság men in black amerika kapitány men in black 3 képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr592655562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KMdani 2011.02.12. 12:10:34

Nem, nem feltétlenül jelenti azt. Sok filmnél, mikor már elkezdenek forgatni, még nincs kész teljesen a forgatókönyv.
Például a Gladiátor nagy része is úgy lett felvéve, hogy csak a körvonalak voltak meg a sztoriból...

Másik dolog, hogy ilyen volumenű színészek néha nem is veszik a fáradtságot, hogy egyáltalán elolvassák az egész sztorit.

Asszem Rourke mondta, hogy ő a Vasemberből csak az ő dialógusait olvasta el, mert leszarja a képregényeket...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.02.12. 12:20:25

@KMdani: Nem olvasom a forgatókönyveket, az olvas engem - Trópusi vihar:D

Valamennyire igazat adnék, de Jones alapvetően nem az a színész, aki megaköltségvetésű alkotásokban szerepel. Ő inkább a drámákat részesíti előnyben, ott pedig szerintem azért el szokták olvasni, hogy mit kell játszani.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.02.12. 13:46:21

nem nagyon mondott semmit igazából Jones szerintem.

A nép fia 2011.02.12. 14:55:20

@KMdani: Ez meg is látszott Rourke alakításán.

edi95 2011.02.12. 17:16:02

Emberek ha már így a forgatókönyvekről van szó nem tudna valaki mondani vagy beszúrni egy linket ahol magyarra lefordított külföldi forgatókönyvek vannak mert még nem igazán vágom az angolt és nem találok ilyen oldalt,előre is kösz!

Bíró Szabolcs · http://biroszabolcs.eu 2011.02.13. 10:10:33

Jonesról szinte süt, hogy mennyire leszarja már ő ezt az egészet. Remélem, nincs igazam, de elég lehangolóak a nyilatkozatai...

L'Angelus 2011.02.20. 14:39:33

Jones amolyan visszafogottan csibészes művelője a szakmának. Mindig talál szerepet, a neve mindig húzóerő, ő pedig mindig képben van a dolgokról annyira, amennyire szeretne.
süti beállítások módosítása