Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Koltai Lajos hamarosan hozzálát a The Treehouse filmhez

2011.02.15. 10:54 koimbra Szólj hozzá!

Jeremy Irons, Kim Cattrall és Tom Sturridge szerződött le a The Treehouse filmre, a produkció Eduard von Keyserling regényéből készül. A rendezői teendőket Koltai Lajos látja el, aki legutóbb az Este (Evening) drámát készítette és fél tucat sztárt sikerült megnyernie hozzá, 2005-ben pedig a Sorstalansággal jelentkezett.

A 10 millió dollárba kerülő film  egy diákról, édesapjáról, a bájos unokanővéréről és az ő édesanyjáról szól, a cselekmény pedig a első világháború előtti időben játszódik Németországban. A srác a nyáron hazatér a családi birtokra, a hetek nem telnek eseménytelenül, mivel kiderül néhány titok a család egyes tagjairól. Koltai még tavaly szeretett volna hozzálátni a forgatáshoz, ám ez csak most fog megvalósulni. Irons nem is ért volna rá az elmúlt hónapokban, hiszen a Borgias sorozat munkálatain volt jelenése.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr642662454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása