Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mike Newell filmet készít a kettős-kémről, Eddie Chapmanről

2011.02.16. 21:09 koimbra Szólj hozzá!

Rowan Joffe, a 28 héttel később (28 Weeks Later) és Az amerikai (The American) írója Eddie Chapman életéről ír forgatókönyvet és ehhez az Agent Zigzag regényt használja fel. Ha ezzel elkészült Mike Newell asztalára kell letennie azt, mivel a Perzsia hercege (Prince of Persia) rendezője fogja levezényelni a projektet.

Chapman bűnöző volt a 30 években. Lopott, csalt, hazudott, zsarolt, a börtönt is megjárta. Éppen a Csatorna-szigetek egyik börtönének vendégszeretetét élvezi, mikor a németek elfoglalták a helyet és a rács mögött rátaláltak Chapmanra. A fickó beadta a náciknak, hogy rettenetesen rühelli az angolokat és nagy örömmel lenne kém. Elhiszik a meséjét és szabadon engedik, a férfi első dolga az volt, hogy felkereste az MI6-et, elregélte az egész sztorit és vállalta, hogy az angoloknak dolgozva olyan információkkal látja el a németeket, amilyennel csak akarják. A lemil blogon többet is olvashatsz erről az úriemberről.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr652666421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása