Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Radcliffe kattintgathatja a fényképezőjét

2011.02.16. 12:17 koimbra 2 komment

Miután Daniel Radcliffe leszámol Voldemorttal megnézzük, hogy miképp áll helyt a The Woman in Black horrorban. A színész ezt követően humoros oldalát is megcsillogtathatja, ugyanis a The Amateur Photograher vígjátékban lesz látható. A forgatókönyvet Christopher Monger írta saját regényéből és a rendezői teendőket is el fogja látni. Monger talán legismertebb filmje az Az angol, aki dombra ment fel, de hegyről jött le vígjáték volt, de a Temple Gardin szkriptje is az ő tollából származik, amelyért Emmy-re jelölték, ám az HBO gyártásában készült film azért 7 díjat besöpört ezen a ceremónián.

A történet a 70-es években játszódik, egy fiatalember egy túlságosan is nyugodt new england-i városkában fényképezget, majd felébred benne a nagy művész, úgy véli, ennél többre képes. Ezért hát ettől kezdve inkább az emberek legintimebb pillanatait próbálja lencsevégre kapni.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr612665122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2011.02.16. 13:02:57

"Miután Daniel Radcliffe leszámol Voldemorttal "

Ez nem számít spoiler-nek? Hátha valaki nem olvasta könyvet. :D (Csak hülyéskedek ám, nem kötekedni akarok. :) )

Amúgy Radcliffe nagyon "kapar" azért, hogy kitörjön ebből a Harry Potter skatuályából, meglátjuk sikerül-e neki.

damoqles 2011.02.16. 16:28:27

Heh, ezen a képen kiköpött haverom.
süti beállítások módosítása