Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Girl Walks Into a Bar előzetes

2011.02.17. 22:15 koimbra 1 komment

A vígjáték cselekménye Los Angelesben játszódik egy este alatt és 10 különböző bárban történt eseményre koncentrál a sztori, amelyek valamennyire összefüggenek egymással. A főbb szerepekben Carla Gugino (már negyedik alkalommal munkálkodnak egy alkotáson), Zachary Quinto, Danny DeVito, Josh Hartnett, Rosario Dawson,  Robert Forster és Alexis Bledel lesz látható. A forgatókönyvet írta és a filmet rendezte Sebastian Gutierrez, aki többek között az Elektra Luxx és a Rajzás (Rise) produkciókat hozta tető alá. Előbbiben Guginoval, utóbbiban Fosterrel dolgozott együtt.

 

Címkék: trailer vígjátékelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr982669259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2011.02.18. 12:12:45

Ezt biztos megnézem. Már csak azért is, mert az említett színészeken kívül benne lesz a filmben Michelle Ryan is, akit nagyon bírok. :)
süti beállítások módosítása