Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2011.02.17. 17:09 koimbra 6 komment

El vagyunk halmozva filmekkel. Sci-fit , vígjátékot, westernt és drámát is bemutatnak, van miből válogatni.

Fekete hattyú (Black Swan): Nina szeretné, ha rá osztanák a Hattyúk tavának főszerepét. Natalie Portman formálja meg a törékeny balett táncosnőt, Mila Kunis a riválisa. Darren Aronofsky filmje sok díjátadón fordult meg és még rengetegnek lesz a vendége. (Írás itt van róla.)

A negyedik (I Am Number Four): Majdnem Michael Bay rendezte meg, de végül átadta a lehetőséget D.J. Carusonak. Egy idegen bolygó lakóit megsemmisíti egy másik faj, a néhány túlélő a Földre menekül, de a hajtóvadászat folytatódik utánuk.

A félszemű (True Grit): A Coen fivérek westernje, amelyben Jeff Bridges játssza az iszákos békebírót. Őt bízza meg egy lány (Hailee Steinfeld), hogy kutassa fel apja gyilkosát. A hajszában egy texas ranger (Matt Damon) is segítségükre van. Erről is született írás.

Gagyi mami  - Mint két tojás (Big Mommas: Like Father, Like Son): Martin Lawrence harmadszorra is eljátssza az FBI ügynököt, aki egy kövér mamának álcázza magát. Ezúttal egy lányiskolába költözik be mostohafiával.

A fa (The Tree): Ausztrál-francia dráma, Marton Csokas és Charlotte Gainsbourg főszereplésével készült. Az ausztrál prérin éldegél egy család, a családfő egy nap meghal. A legkisebb lánya nem tudja elhinni, hogy apja elhunyt, úgy gondolja, hogy valójában a közelben található magas fa tetejére költözött.

Médiaország - a TV hatalma (Videocracy): Dokumentumfilm, amelyben megmutatják, hogy mi történik akkor, ha valaki korlátlan ura (azaz a politikára nagy hangsúlyt fektetnek) lesz a médiának.

Visszatérés - Retrace: Magyar film. Katherine 1980-ban újra ellátogat Erdélybe, a szülőföldjére, ahol a Ceausescu diktatúrával kénytelen szembesülnie.

 

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr592668398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2011.02.17. 23:06:15

Ilyen választék mellett megint nem kell moziba menni! :(
Na, majd a Féktelen Harag ha itt lesz!

Llew 2011.02.17. 23:27:57

Ha te ezekből nem tudsz választani egyet, amit érdemes lenne moziban megnézni, akkor az nem a mozik hibája.

countrypecos 2011.02.17. 23:49:55

Ebből most láttam kettőt: A félszemű-t és A negyedik-et. Mindkettő jó film a maga nemében, csak ajánlani tudom.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.02.18. 10:40:07

A félszeműről és a Fekete hattyúról van már írás. A negyedikre elmentem volna, de erre nem adják. Most nézzem meg a Gagyi mami 3-at?:D

Spawn85 2011.02.18. 12:05:42

A "Fekete Hattyú"-t láttam, jó volt. "A Félszemű" is biztos az, de szerintem megvárom majd DVD-n. A "Gagyi Mami"-ból már a második rész sem tetszett.
A "Negyedik"-re kíváncsi vagyok, de megint csak nem az a film, ami miatt hanyatt-homlok rohanok a moziba. :)

mutant · http://universal.blog.hu 2011.02.18. 12:30:51

A Félszeműt és a Négyesssettt megnézem:D vagy így- vagy úgy ;):D:D:D
süti beállítások módosítása