Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kelly írja és a rendezi a Corpus Christit Roth produceri felügyelete alatt

2011.02.17. 11:19 koimbra 2 komment

Richard Kelly, a Donnie Darko kultfilm és A doboz (The Box) rendezője a saját produkciós cégének, a Darko Entertainmentnek a berkein belül fogja elkészíteni a Corpus Christi filmet. A szkriptet saját maga fogja megírni, majd a rendezői székbe is beleveti magát. A horror-thriller egyik producere Eli Roth lesz, aki a Motel (Hostel) és a Kabinláz (Cabin Fever) produkciókat dirigálta. Egyelőre a büdzsét próbálják összeszedni, viszont máris hozzáláttak megkeresni a megfelelő színészeket és a  tervek szerint júliustól foroghatna a kamera.

A cselekmény Texasban játszódna, a középpontban Paciencia "Patience" De La Rose iraki veterán állna, aki mentálisan csöppet instabil. Összebarátkozik Ralph Salversonnal, a vagyonos és politikailag ambiciózus főnökével. A férfi egy áruházlánc tulajdonosa. A történetről többet nem árultak el, de mivel nem drámáról vagy romantikus filmről van szó elképzelhető, hogy Patience terrorizálni kezdi főnökét. Vagy lehet, hogy Kelly más irányba terelné a sztorit?

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr662667468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

progvog 2011.02.17. 19:05:33

és a southland tales rendezője! ezen mindig meglepődök, mennyire utálták/elfelejtették az emberek

Fatal Error! System Halted! 2011.02.18. 09:33:08

@progvog: pedig igazán figyelemreméltó film, nekem bejött.
süti beállítások módosítása