Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Biztosnak tűnik, hogy Shane Black rendezi a Vasember 3-at

2011.02.18. 10:18 koimbra 3 komment

Úgy egy hete röppent fel a hír, miszerint elképzelhető, hogy Shane Black fogja rendezni a Vasember 3-at, bár a Marvel listáján még más nevek is szerepelnek. Ma a Deadline azt írta, hogy a Marvel döntött,  most már biztos, hogy Black vezényelheti le Vasember harmadik mozis kalandját, a szerződést is hamarosan aláírja. Azt egyelőre nem tudni, hogy a forgatókönyvet is ő írhatja-e.

Black inkább forgatókönyvíróként ismét, eddig csupán egyetlen filmet rendezett. A Durr, durr és csók (Kiss, Kiss, Bang, Bang) krimiben Robert Downey Jr.-ral dolgozhatott együtt, aki a képregényfilm főhősét játssza.

Címkék: vasember miújság sequel képregényből film vasember 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr102669934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2011.02.18. 11:00:08

A "Durr,durr és csók" szerintem nagyon jó volt. És állítólag a forgatáson elég jól összebarátkozott Black és Robert Downey Jr.
A film természetesen várós.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.02.21. 09:09:11

@Spawn85: Dettó, az egésszel úgy ahogy van csak idézni tudlak. ;)
süti beállítások módosítása