Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Collett-Serra rendezi A vörös kör feldolgozást

2011.02.18. 18:18 koimbra Szólj hozzá!

Lassan 3 éve, hogy bejelentették A vörös kör (Le Cercle Rouge)  remake-et, akkor Orlando Bloom, Liam Neeson és Chow-Yun Fat lehettek volna a főszereplők. Az eltelt évek alatt azonban a színészek elhagyták a projektet és nem is fújdogált a szél semmiféle információt a feldolgozás környékéről. Ma viszont kiderült, hogy az ötletet nem süllyesztették el egy fiók mélyére. Sikerült rendezőt találni a film élére, Jaume Collett-Serra, Az árva (The Orphan) és az Ismeretlen férfi (Unknown) direktora szerződött le a produkcióra. Collett-Serra neve szóba jött a G.I. Joe 2 kapcsán is, de már lekerült a listáról. A vörös kör remake forgatókönyvét Steven Knight, az Eastern Promises írója veti papírra.

Az eredeti filmet 1970-ben mutatták be Alain Delon és Yves Montand főszereplésével. Egy frissen szabadult bűnöző és egy szökésben lévő gyilkos szövetkezik annak érdekében, hogy kirámoljanak egy ékszerboltot. Egy kitartó detektív lohol a nyomukban.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr242671057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása