Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kunis lesz a nyugati boszorkány az Óz előzményfilmben

2011.02.18. 10:37 koimbra 2 komment

Miután Robert Downey Jr kliépett, majd  Johnny Depp is elhagyta az Óz, a nagy varázsló előzményfilm fedélzetét Sam Raiminek új főszereplőt kellett találnia. Az Oz: The Great and Powerful címre keresztelt projekt központi karakterét James Franconak ajánlották fel, aki végül rábólintott a dologra. Ezzel együtt az egyik boszorkány szerepe is elkelt, a gonosz nyugati "banyát" Mila Kunis fogja megformálni. Kunis két ajánlat között tépelődött, végül az Akirát visszautasította.

A történetben Óz egy fiatal varázsló, aki egy utazó cirkuszban dolgozik, majd átjut arra a helyre, ami felett végül átveszi a hatalmat. Három "buszurka" lesz a filmben, a nyugatin kívül még ott lesz az északi, aki a jó oldalt erősíti és a keleti, aki megint csak gonosz lesz. A forgatás júniusban veszi kezdetét, addigra meg kell le kell szerződtetni két színésznőt a boszik szerepére.

Címkék: óz miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr322669977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_renton 2011.02.18. 19:55:39

Nolám. Pedig én már az előzőt is sunáztam volna...
süti beállítások módosítása