Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Steinfeld lesz a Forgotten főszereplője

2011.02.18. 20:10 koimbra 1 komment

Habár Hailee Steinfeld a tévében feltűnt néhányszor nem igazán volt ismert név. De ez egy csapásra megváltozott, mikor a Coen testvérek őt szerződtették le A félszemű (True Grit) westernbe. A film nagy sikert aratott, Steinfeld Oscar-jelölést is kiérdemelt, ezt követően borítékolhatni lehetett, hogy jön szép sorban a többi szerepajánlat. A Paramount leszerződtette a fiatal színésznőt a Forgottenre, ami Cat Patrick hamarosan megjelenő regényén alapszik.

Steinfeld egy 16 éves lányt, London Lane-t fogja megformálni. Lane emlékezete minden este pontban 04:33-kor törlődik. A következő reggel csak a jövőben történő eseményekről talál képeket a fejében. Új srác érkezik a suliba, Lane pedig hiába kutat a memóriájában nem emlékszik rá. E szerint hamarosan történik valami vele.

Címkék: miújság könyvből film thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr922671117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2011.02.19. 10:46:43

Érdekes... Kicsit 50 első randi + Megérzés (Premonition). De érdekel!
süti beállítások módosítása