Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Írják a jenki Star Blazers filmet

2011.02.21. 20:34 koimbra 2 komment

A 70-es években futott a tévében a Star Blazers anime, amit esetleg a Space Battleship Yamato néven is ismerhettek. A történet 2199-ben játszódott és egy öreg űrhajón zajlottak a történések. Ennek el kellett jutnia egy másik bolygóra és ott megszereznie egy bizonyos eszközt, amivel a földiek nagy előnyre tettek volna az inváziós űrlény seregek ellen. Japánban már tavaly elkészült a filmváltozat, ám az amcsiknak is kell egy saját verzió, ezért a Skydance Prods leszerződtette Chrstopher McQuarrie-t, a Valkűr (Valkyre) íróját, hogy vesse papírra a forgatókönyvet.

A Skydance a Paramount stúdióval közösen szokott dolgozni, ők álltak A félszemű (True Grit) western mögött és a Mission Impossible 4-hez is közül van. Társfinanszírozóként részt vállalnak a következő Jack Ryan filmben és a Top Gun folytatásában.

A japán verzió előzetese

Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr602677982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kung - fúj (törölt) 2011.02.22. 12:43:38

Inkább néznék egy Wing Commander rebootot.
Megnéztem a star blazers intróját,egy az egybe lenyúlták a yamato dizájnját.

kung - fúj (törölt) 2011.02.22. 12:45:14

Ja most látom hogy a kettő ugyanaz.Sorry.
süti beállítások módosítása