Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Üvegtigris 3 Rajongói Változat

2011.02.21. 14:47 koimbra 1 komment

A tavalyi év legsikeresebb magyar mozija, Rudolf Péter kultfilmje, az ÜVEGTIGRIS 3 április 1-jén kerül a boltokba DVD-n és Blu Ray-n. Légy részese kedvenc filmed DVD-megjelenésének, 2011. február 28-áig küldd el a három rész bármelyikével kapcsolatos rajongói anyagaidat, melyek közül a legjobbak felkerülnek a Rajongói Változat extrái közé, no és a hírnéven túl természetesen ajándékot is nyerhetsz!

A Katapult Film gondozásában három változatban jelenik meg április 1-jén a tavalyi év legsikeresebb magyar mozija, Rudolf Péter kultfilmje, az ÜVEGTIGRIS 3. Az egy lemezes, néhány extrát tartalmazó DVD ajánlott fogyasztói ára 2.990 Ft lesz, a Blu Ray-verzióé 4.990 Ft, a két lemezes, exkluzív csomagolású, limitált példányszámban kiadásra kerülő Rajongói Változat pedig 3.990 Ft-os fogyasztói áron kerül majd a polcokra.
Ha szeretnél részese lenni kedvenc filmed DVD-megjelenésének, küldd el a három rész bármelyikével kapcsolatos rajongói anyagaidat! Közös fotón szerepelsz Reviczky Gáborral? A megszólalásig hasonlítasz Csuja Imrére? A haverok rövid videofilmben örökítették meg, amint épp sörözöl a Garancsi-tó partján? Van egy közönségtalálkozós felvételed, melyen Gáspár Sándor és Szarvas József épp a te poénodon nevetnek? Legérdekesebb, legviccesebb Üvegtigrises képeidet, felvételeidet töltsd fel a cím: cutpro.myftp.org port: 31100 (ahol nincs port mező, ott cutpro.myftp.org:31100) Felhasználónév: uvegtigris Jelszó: uvegtigris ftp címre! Ha ezt megtetted, írd ezt meg nekünk az uvegtigrisdvd@gmail.com e-mail címre!

A legjobb anyagok felkerülnek a Rajongói Változat extrái közé, no és a hírnéven túl természetesen ajándékcsomagot is nyerhetsz! Ha pedig kérdésed is lenne a film alkotóihoz, szereplőihez, azt is küldd el, s a legjobbakra a színészek a Rajongói Változat extrái között válaszolnak majd neked. A beküldési határidő: 2011. február 28.
 

Címkék: üvegtigris 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr252677090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása