Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lohan, a celebvadász

2011.02.22. 16:42 koimbra 3 komment

Nathan Folks a RadarOnline oldalnak mesélt az Escaping the Game filmről. Nagy humorérzékre vall, hogy Lindsay Lohant sikerült megnyerni a produkcióhoz, ám a zűrös magánéletű színésznő még nem írta alá a szerződést, mivel még nem tudni, hogy lesittelik-e egy bizonyos időre. A producer elmondása szerint Lohant nagyon érdekelné a film és még azt is sikerült elérni, hogy a szükséges biztosítást megkössék. Mostanában eléggé nehezen lehet olyan filmet készíteni, amiben Lohan játszik. Az Inferno projektből is ezért kellett távoznia, mert az alkotók képtelenek voltak biztosítani úgy a produkciót, ha ő is a fedélzeten volt, ezért Linda Lovelace megformálását kénytelenek voltak másra bízni. Folks azonban megbeszélte Lohannel, hogy a forgatás alatt végig a sarkában lesz valaki, az illető folyamatosan szemmel tartja, hogy még véletlenül se nyúljon droghoz, alkoholhoz és ne landoljon a zsebébe olyasmi, amit nem fizetett ki. Ennek fényében minden készen áll, hogy elkezdődhessen a forgatás.

A történet olyan emberekről szól, akik hirtelen híressé, úgymond celebekké válnak és ez abszolút nem tetszik számukra. Ezért néhányan úgy döntenek, hogy megrendezik halálukat és egy szigetre vonulnak vissza, ahol senki nem zaklatja őket. Ám gyanússá válik a dolog, ezért a Lohan által játszott magánnyomozót kérik fel, hogy derítse fel az ügyet.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr442681025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2011.02.22. 18:26:26

én bírom a csajt, remélem nem üti magát szét :)

a film is jól hangzik

countrypecos 2011.02.22. 19:00:30

Szerintem ez egy baromság. De biztos lesz aki megnézi. :D

M.C.Escher · http://nyekk.blog.hu/ 2011.02.22. 21:30:46

szerintem meg nem hangzik túl jól:)
süti beállítások módosítása