Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

UIP hírek

2011.02.22. 15:40 koimbra 1 komment

Matt Damon nevében okoztak felfordulást

    Azt állította egy férfi pár nappal a New York Fashon Week egyik rendezvénye – Gwen Stefani show-ja – előtt, hogy Matt Damon asszisztense, és ebben a minőségében két jegyet követelt az első sorba a sztár és felesége számára. Mindezt akkor, amikor Stefani ügynöksége már nem is fogadott el jelentkezéseket. A rendezvény szervezői természetesen gyorsan átírták az ülésrendet, hiszen nagy megtiszteltetés, ha a Damon házaspár megjelenik egy divatbemutatón. Aztán a show kezdetekor a divatdiktátorok és a fotósok hada izgatottan várta, hogy Damonék megjelenjenek, de nem jött senki, ezért hirtelen két biztonsági ember töltötte be a foghíjat, mert roppant kínos lett volna, ha pont az első sorban két hely üresen marad.
    Damon valódi asszisztense, Jennifer Allen elmondta, hogy munkaadója sosem érdeklődött a divat iránt, Gwen Stefani New York-i show-ja idején pedig kicsit odébb, Los Angelesben forgatott.
    Matt Damont jelenleg A félszemű című 10 Oscarra jelölt westernben láthatjuk a hazai mozikban, hamarosan pedig a Sorsügynökség című akcióthrillerben menekül titokzatos ismeretlenek elől.
    (True Grit – már a hazai mozikban!
    (The Ajustment Bureau – hazai bemutató: 2011. március 31.)


Megan Foxot ideje elfelejteni?

    Süllyesztőbe kerülhet Megan Fox, aki a Transformers-filmeken kívül nem aratott nagy sikert a mozikban, ráadásul most olyan sovány, hogy anorexiásnak tűnik. – Nem tett jót neki, hogy elvállalta az új Armani-kampányt – mondja egy hollywoodi bennfentes. – Extrém diétába fogott, hogy jól mutasson fehérneműben, de nem tudott idejében megállni: most nagyjából olyan az alakja, mint egy nyolcéves kisfiúnak, és ezzel csak bizonyos rajongói körben arathat sikert.
    Alighanem jól döntött Michael Bay rendező, amikor a harmadik Transformers-filmből kirakta Megant, és helyette a modell Rosie Hungtington-Whiteley-t tette meg női főszereplőnek. Az angol szépség nem csupán külsőre dekoratívabb, mint elődje, de állítólag a színészi képességeket illetően is kenterbe veri Megant – bár ezzel talán nem mondtunk sokat. Mindenesetre most arra fogadnak Hollywoodban, hogy Rosie csillaga emelkedőben van, Megan pedig irányt vett a süllyesztő felé.
    (Transformers: Dark of the Moon – hazai bemutató: 2011. június 30.)

A meztelenkedő Olivia Wilde lesz az új Lara Croft?

    Amióta biztos, hogy Angelina Jolie nem bújik többé a Tomb Raider hősnőjének hacukájába, folynak a találgatások, ki legyen az újabb sírrablós opusz – ezúttal előzményfilm – főszereplője. Versenyben van Olivia Wilde, Megan Fox és Vanessa Hudgens is, de a rajongók Oliviát látnák legszívesebben kazamatákban osonni. A Doktor House biszex 13-asát alakító színésznő már bebizonyította, hogy sem tehetségben, sem erotikus vonzerőben nem marad le Angelina Jolie mögött, ráadásul legújabb filmjében, a Cowboyok és űrlényekben már meztelenül is látható, ami tovább növelheti népszerűségét a Lara Croft-rajongók körében. – Elsőre fura dolognak tűnhet, hogy egy űrinváziós vadnyugati filmben valaki meztelen, de a dolognak abszolút van dramaturgiai jelentősége – magyarázza Jon Favreau rendező.
    A Cowboyok és űrlényekben földönkívüliek támadnak meg egy vadnyugati városkát, ezért a helyi kiskirály (Harrison Ford) kénytelen összefogni egy rejtélyes ismeretlennel (Daniel Craig), valamint az indiánokkal, hogy legyőzhesse az idegeneket.
    (Cowboys & Aliens – hazai bemutató: 2010. augusztus)     

Aniston kikosarazta Kutchert

    Hiába hívta randizni Ashton Kutcher Jennifer Anistont, a színésznő kikosarazta. Persze ez nem most volt, hanem 12 évvel ezelőtt, és a színész ma már csak nevet egykori önmagán.
    – Amikor ment a Jóbarátok, azonnal belezúgtam Rachelbe, azaz Jenniferbe – meséli Ashton. – Nagyjából 17 éves lehettem, és fogadtam a haverommal, hogy egyszer randizni fogok vele. Négy-öt év múlva már beindult a modellkarrierem, és hivatalos voltam egy partira, ahol Jennifer és a férje, Brad Pitt is ott volt. Odamentem Bradhez, és ahogy illik, azt mondtam neki: figyu, randizni szeretnék a feleségeddel, mert fogadtam a haverommal, ugye nem szúrod el? Mire ő: csak tessék! De Jennifer kikosarazott – szerencsére azóta jó barátok lettünk.
    Jennifer Anistont legközelebb a Wanderlust című vígjátékban láthatjuk. A nagyvárosi életformától megundorodván barátaival együtt úgy dönt, modern hippiként fog élni.
    (Wanderlust – hazai bemutató: 2011. október)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr602680479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2011.02.22. 19:04:33

:) Ez az utolsó story jó volt.
süti beállítások módosítása