Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Leterrier készíti a G-t

2011.02.23. 11:36 koimbra 1 komment

Loius Leterrier, A titánok harca (Clash of the Titans) és A szállító (The Transporter) rendezője készítheti el a G-t, amely korábban Gravity címen futott.  Nem keverendő össze a másik hasonló című filmmel, amelyben asztronauták próbálnak visszajutni a Földre. Kellett is a címváltoztatás, valamiért úgy gondolták, hogy a sima G pont megfelelő lesz. (Így akik azt hiszik, hogy a G pontról esik szó, a produkcióban biztosan beülnek rá.) Korábban már megfordult a rendező neve a sci-fi körül, azonban csak most vált véglegessé, hogy ki állhat be a kamera mögé.  A filmet az Elrabolva (Taken) és a Holnapután (The Day After Tomorrow) keverékeként írták körül. Nem nagy meglepetés, mostanában mindent az Elrabolva akcióhoz hasonlítanak.

A G arról szól, hogy a Föld megáll, nem forog tovább, ezzel egy időben pedig a gravitáció is megszűnik. Egy férfit állítanak a középpontba, aki a káoszban megpróbálja megtalálni eltűnt fiát.

Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr572683242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2011.02.23. 16:42:57

Ez egy naggggyon komoly film lesz :)))
süti beállítások módosítása