Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Zombik a robotok ellen - producer Michael Bay

2011.02.23. 12:25 koimbra 5 komment

Ha robotokról van szó, akkor Michael Bay-t kell keresni. Mostanában ő az legilletékesebb ezen a fronton. A Sony szerezte meg az IDW által kiadott képregény, a Zombies vs Robots jogait, majd kopogtattak a Platinum Dunes ajtaján, amit maga Bay alapított. Megkérdezték, nem lenne-e kedve még egy robotos produkcióban részt venni, ezúttal csak producerként kellene kamatoztatni szakértelmét. A fejesek elégedetten dőlhettek hátra az elhangzó igen hallatán. De kellene a fedélzetre olyasvalaki is, aki keni-vágja a zombis témát. A The Walking Dead sorozat egyik producere, Dave Alpert megteszi? Naná. Most már csak egy rendező kellene, illetve nem ártana ránézni olykor JT Petty-re, hogy mit írt eddig a forgatókönyvbe, ugyanis a The Burrows  western-horror nem volt éppen mestermunka.

A történet szerint a halottak kikeltek sírjukból és egyre okosabbá váltak. Már csak egyetlen ember, egy lány maradt életben. Jó testőrei vannak, robotokkal védelmezi meg magát a zombik csapatai ellen.

Címkék: miújság képregényből film zombies vs robots

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr692683338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

COLT 2011.02.23. 17:11:38

Inkább a 28 hónappal később jöjjön már...

Fecniii 2011.02.24. 07:59:54

A Walking dead egy kalap szar. Pont tegnap néztük végig haverokkal az 1. évadot, borzalmas volt csak azért nem töröltük kapásból mert az 1-2 rész még jó is volt és vártuk hogy hátha a végére visszajön az a minőség, de nem.

doktor.dikhed 2011.02.24. 15:51:34

Borzalmas csalódás a Walking Dead a képregényhez képest.

Amúgy Michael Bay és zombik? Pg-13 lesz? :D

COLT 2011.02.26. 20:57:33

@doktor.dikhed: Áh, nincs, ettől már tényleg nincsen lejjebb, hja de, a Jnnifers Body:DXDDDDDDDDDDDDD
süti beállítások módosítása