Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wilson és Marsden a Loft feldolgozásában

2011.02.24. 11:20 koimbra Szólj hozzá!

Újabb feldolgozásról számolhatok be, ezúttal a Loft címre hallgató 2008-as belga thrillernek készülhet el az amcsi változata. A főbb szerepekben Patrick Wilson és James Marsden lesz látható, a rendezői feladatokat pedig Erik Van Looy-ra, az eredeti produkció alkotójára bízták. Wesley Strick, a Rémálom az Elm utcában (A Nightmare on Elm Street) írója körmölheti le a szkriptet. Ha minden jól megy tavasszal hozzá is látnak a forgatáshoz.

Egy építész átadja az általa megépített házat, de a tetőtérben lévő loft lakást megtartja magának és négy haverjának. Mindannyian házas emberek, de előfordul, hogy félrelépnek. A kilengések számára tökéletes hely ez a lakás. Egy nap viszont megbilincselt női hullára bukkannak itt. Ki lehetett a tettes? Csak ötüknek volt kulcsa.

 

Címkék: remake miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr332687031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása