Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megfilmesítik a Deliriumot

2011.02.25. 18:47 koimbra Szólj hozzá!

A Fox 2000 megvette Lauren Oliver regényének, a Deliriumnak a megfilmesítési jogait. Oliver könyve a hónap elején jelent meg és valószínűleg azért nem csapott le más, mert a stúdió tartja rajta a kezét az első részen, a Beforie I Fall-on. Egyelőre se rendező, se forgatókönyvíró nincs a fedélzeten.

A szerelem jó dolog, de mi van akkor, ha megtalálják az ellenszerét. Márpedig tudósok rájöttek az úgynevezett gyógymódra és képesek a szeretet, a szerelmet eltüntetni az emberekből. A kormány törvénybe foglalta, hogy minden állampolgár köteles részt venni egy ilyen kezelésen, mikor betölti a 18-at. Lena Haloway olyan lány, aki már repesve várja, hogy elérkezzen ez a nap. Az élet szerelem nélkül számára azt jelenti, hogy nem éri több fájdalom, csak a boldogság következhet ezután, nem lesz több érzelmi problémája. De 95 nappal a kezelés után valami furcsa dolog történik, szerelmes lesz.

Az alábbi videóban Oliver a filmről beszél



Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr102690492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása