Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rengeteg a jelölt a Bourne Legacy főszerepére

2011.02.25. 18:15 koimbra 2 komment

Mint már ismeretes Matt Damon nélkül folytatódik a Jason Bourne franchise. A rendezői teendőket Tony Gilroy vállalta magára, aki azt mondta, hogy a film nem reboot lesz és nem is az előzményeket fogja elmesélni. Egy teljesen új hőst fognak bemutatni, akár különálló alkotásként is lehetne tekinteni rá. Ezzel megcáfolta azokat a híreszteléseket, miszerint a stúdió az előzményeket akarná elmesélni. Gyakorlatilag úgy tekinthetünk a projektre, ami úgy akar sikeres lenni, hogy az eddig művek sikerhullámát próbálja meglovagolni, de vajmi kevés köze lesz Bourne-höz.

Egyelőre még nem szerződtettek le senkit a főszerepre, de a stúdiónak rengeteg név szerepel a listáján. Először csak Jake Gyllanhaal, Tobey Maguire, Garrett Hedlund, Taylor Kitsch és Kellan Lutz nevét lehetett hallani a film körül, ezt később még a következőkkel egészítettek ki: Joel Edgerton, Michael Pitt, Josh Hartnett, Paul Dano, Oscar Isaac, Michael Fassbender, Luke Evans, Alex Pettyfer és Benjamin Walker. Van kiből válogatni.

Címkék: bourne miújság bourne legacy

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr52690431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2011.02.26. 10:50:23

Ha Tobey Maguire-t teszik meg főszereplőnek, akkor már szinte biztos, hogy ennek annyi. :P Egyébként maga az ötlet is elég nagy marhaság. Á, le vele!

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.02.26. 11:08:17

Nem jó hír...
Leírják, hogy csak a címe lesz Bourne semmi más...
:S:S
süti beállítások módosítása