Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mara, Spacek, Williams és Kristofferson a Blackbirdben

2011.02.26. 13:35 koimbra Szólj hozzá!

Eric Bana és Olivia Wilde régóta a Kin fedélzetén tartózkodik, nemrég pedig még néhány színésszel bővült a csapat és a krimi-thriller címét is megváltoztatták. A most már Blackbirdre hallgató filmben Bana és Wilde egy testvérpárt játszanak, akik éppen a törvény őrei elől menekülnek. Megismerkednek egy börtönviselt bokszolóval és segítenek neki a nagy visszatérésben. A bunyóst Charlie Hunnam formálja meg, szüleit Kris Kristofferson és Sissy Spacek fogják játszani. A történetben feltűnik egy apa a lányával, őket Treat Williams és Kate Mara alakítják.

Stefan Ruzowitzky állhatott be a kamera mögé, az úriember korábban az Anatómia (Anatomie) német horrort rendezte, négy éve a Pénzhamisítókat (Die Fälscher) tette le az asztalra, ami Oscart nyert a legjobb idegennyelvű film kategóriában.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr742692417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása