Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mortensen lesz Zod tábornok?

2011.02.26. 12:41 koimbra 2 komment

Korábban még úgy hírlett, hogy Zod tábornok biztosan nem lesz benne az új Superman filmben, majd kiderült, hogy az egyik katonája Ursa fel fog tűnni és valószínűleg Olivia Wilde fogja játszani. A Hollywood Reporter információja szerint a tábornok mégis jelen lesz a filmben és a legesélyesebb, hogy Viggo Mortensen fogja megformálni a karaktert.

Egyelőre még semmi nincs kőbe vésve, Mortensen sem szerződött le a szerepre, csak egyeztetnek a felek. A színész játszani fog a Snow White and the Huntsman-ben és elképzelhető, hogy e miatt nem tudja bevállalni a szerepet.

Zod is a Krypton bolygóról származik, csak úgy, mint Superman és ugyanakkora erővel rendelkezik. A Richard Donner rendezésében készült verzióban Terence Stamp alakíthatta a tábornokot.

Címkék: superman miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr212692257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.02.26. 12:53:59

Kezd sok lenni a pletyka, meg a hype a Superman közül.
lassan olyan lesz, mint a batman új rész körül. :D

L'Angelus 2011.02.26. 23:10:40

Biztosra vettem. Zodnak van a legtöbb köze Clark múltjához és származásához a képregény főgonosz-tárából.
süti beállítások módosítása