Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tobe Hooper arab horrort készít

2011.02.28. 20:41 koimbra Szólj hozzá!

Tobe Hooper az 1974-es Texasi láncfűrészes mészárlással (The Texas Chainsaw Massacre) írta be magát a filmtörténelembe, ezt követően elmondható, hogy nem sok emlékezetes művet produkált. Az életerő (Lifeforce) még egy jól sikerült B kategóriás sci-fi volt és Stephen King egy könyvét is megfilmesíthette, A mángorló (The Mangler) azonban nem tartozik a jobban sikerült King-adaptációk közé.

A rendező hamarosan hozzálát egy arab horrorhoz, a Djinn forgatókönyve David Tully tollából származik. Egy fiatal emirátusi párt állítanak a középpontba, akik Amerikából visszatérve beköltöznek az új luxus apartmanjukba. Hamarosan rájönnek, hogy a lakás egy elhagyott halászfalu helyére épült, ahol rosszindulatú lények, a dzsinnek tanyáznak.

Márciusban indul a forgatás az Egyesült Arab Emirátusokban. Az ország egyik rendezője, Nayla Al Khaja kulturális konzulensként lesz jelen a munkálatokon és mellesleg ellesi, hogyan kell horrort készíteni, mivel a hölgy is hasonló produkciót szeretne összehozni.

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr732699406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása