Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Branagh sportfilmet forgathat

2011.03.05. 13:32 koimbra Szólj hozzá!

Kenneth Branagh a Thor képregényfilm után kevésbé látványos projektbe vág bele, de a végeredmény annál izgalmasabb lehet. David James Brown regényét fogja megfilmesíteni. A The Boys in the Boat a 30-as években játszódik és az University of Washington evezős csapata körül zajlanak az események, akik ki akarnak jutni az olimpiára. A Winklevoss ikrekkel bizonyára jobb esélyekkel indulnának, de ők nem részesei a sztorinak. A film kapcsán már nagy szavakkal dobálóznak, a Vágta (Seabiscuit) és a Tűzszekerek (Chariots of Fire) keverékeként írták körül.

A The Boys in The Boat nagyszerű regény. A karakterek, a kor teljesen magával ragadó és az ekkori nemzedék álmait gyönyörűen és drámain írja körül." - mondta Branagh.

Címkék: miújság könyvből film drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr382712593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása