Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Donovan a J. Edgarban

2011.03.08. 20:46 koimbra Szólj hozzá!

Clint Eastwood már javában forgatja J. Edgar filmet, amely az FBI első igazgatójáról Edgar. J. Hovverről szól. Előfordul, hogy egyes mellékszereplők kiléte csak a munkálatok megkezdése után hetekkel derülnek ki. Végül is csak a központi karakterek megformálóit kell előre leszerződtetni, a többi meg jöhet később. Mint kiderült Jeffrey Donovan, a Minden lében négy kanál (Burn Notice) sztárja is látható lesz a produkcióban, Robert F. Kennedyt fogja eljátszani. Donovan nem most ismerkedik meg Eastwooddal, korábban felbukkant az Elcserélt életek (Changeling) drámában. A színész twitterén azt írta egy álom vált valóra, hogy ismét Mr. Eastwooddal dolgozhat.

Hoovert Leonardo DiCaprio játssza, segédjét Armie Hammer alakítja, Naomi Watts lesz Helen Gandy. Josh Lucas, Judy Dench, Dermot Mulroney és Ed Westwick is bekerült a projektbe.

Címkék: miújság j.edgar

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr962722974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása