Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újabb Karib-tenger kalózai 4 promó előzetes

2011.03.08. 11:07 koimbra 3 komment

Gore Verbinski, a Karib-tenger kalózai trilógia rendezője a negyedik felvonás helyett a Rango animációs filmmel volt elfoglalva. Előreláthatólag ezzel nem arat olyan hatalmas sikert, mint a kalózos históriával, de az animációs film minőségben és hangulatban mindenképpen ott van a toppon. Verbinski helyett Rob Marshall vezényelte le a halálfejes lobogó alatt ténykedő "úriemberek" kalandját, akik ezúttal az Ijfúság forrását keresik-kutatják.

Címkék: trailer karib tenger kalózai sequel karib tenger kalózai 4 fantasyelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr22721227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kevlar · http://haerdekel.blog.hu/ 2011.03.09. 00:23:23

Nagyon várom már, de remélem azért több részt nem csinálnak belőle. Minden résznél úgy izgulok hogy vajon ez még mindig az lesz-e amit várok, mert nagy kedvenc. Szerencsére eddig mind jó (szerintem).
De nem akarok még egy "Terminátor 4" élményt átélni.:)

mr.roper 2011.03.09. 05:21:51

sellők,szírének, robbanó lőporos hordók, öregecskedő brit színészek...jó lesz ez sz.tem ha nem lesz olyan nagyratörő mint az utcsó két epizód, melyek számomra teljességgel feleslegesek voltak.Pláne a harmadik rész mely túl hosszú volt és szétesett.Hátha észhez tértek Bruckheimerék és most már rittyentettek nekünk egy teljességgel élvezhető ódívatúan látványos swashbucklert...mert már megérdemeljük:-))
süti beállítások módosítása