Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Marc Forster időutazós produkciót rendezhet

2011.03.09. 10:56 koimbra 2 komment

A Disney zsákolta be a The Runner sci-fi forgatókönyvet, amely Dave Andron tollából származik. Az úriember a tévé világában tevékenykedik, az új Knight Rider és A törvény embere (Justified) sorozatokat írta. A The Runner mögé Brian Grazer állt be producerként, a rendezéssel Marc Forstert bízták meg.

2027-ben a posztapokaliptikus Földön játszódik a cselekmény. Egy pusztító támadás miatt a bolygó szinte lakhatatlanná vált, néhányan a Sziklás-hegységben húzták meg magukat. A túlélők rájönnek hogyan tudnának visszaküldeni valakit az időben, aki meg valamelyest tudna változtatni a múlton. A feladatra jelentkező személyt leginkább az motiválja, hogy megmentse szerelmét.

Forster karrierje kezdetén a drámákat részesítette előnyben, nevéhez fűződik a Szörnyek keringője (Monster's Ball) és a Papírsárkányok (The Kite Runner), majd A Quantum csendje (The Quantum of Solace) James Bond filmet készíthette el. Jelenleg a Machine Gun Preacer utómunkálatain dolgozik, amelyben Gerard Butler játssza a jóságos bácsit, aki szudáni gyerekeket fogad be és gépfegyverrel akadályozza meg, hogy a katonaság besorozza őket.

Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr672724260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.roper 2011.03.09. 22:37:16

rendben, ez a sztori elsőre kb. gyúrjuk össze a 12 majmot az Időzsaruval, csepegtessünk bele egy csipetnyi Terminator 1-et, majd gyújtsunk alá rendesen amolyan Postmanesen.És voila, kész is a legújabb sci-fi őrület....-))
süti beállítások módosítása