Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McConaughey a The Dallas Buyer's Club drámában

2011.03.10. 21:38 koimbra 2 komment

Régóta szeretnék megvalósítani a The Dallas Buyer's Club drámát. Brad Pitt érdeklődött egy időben a projekt iránt és Marc Forster rendezhette volna a filmet. Később a Plasztik szerelem (Lars and the Real Girl) rendezője és főszereplője, Craig Gillespie és Ryan Gosling próbált kezdeni valamit a tervezettel, de nem sok sikerrel. Most Matthew McConaughey lépdelt fel a fedélzetre és Jean Marc Vallee, Az ijfú Viktória királynő (The Young Victoria) készítője ült bele a rendezői székbe. Velük vajon összejön? Majd meglátjuk.

A megtörtént eseten alapuló történetben McConaughey játszhatja Ron Woodroofot. A heteroszexuális férfinél1986-ban AIDS-et diagnosztizáltak, az orvosok fél évet jósoltak neki. Woodroof azonban nem adta fel, alternatív gyógyszereket kutatott fel és ezért még csempészésbe is hajlandó volt belekeveredni. A megszerzett szereket nem csak magának raktározta el, hanem segített hozzá hasonló betegeken. A jóember végül  1992-ben hunyt el.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr402729282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

COLT 2011.03.11. 10:42:39

nem a képen látható faszi volt valami 2001-2002 körüli vígjátékban J. Lopezzel? Onnan olyan ismerős hogy egészen nézhető volt az a vígjáték, de nem tudom ezt z arcot hovatenni:D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.03.11. 11:19:28

A Szeretném, ha szeretnél film volt
süti beállítások módosítása