Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

UIP hírek

2011.03.10. 10:08 koimbra 1 komment

Szorong a Transformers 3 sztárja

            Mindent egy lapra tett fel a Transformers 3 új sztárja, Rosie Huntington-Whiteley. Vagy befut ugyanis a szuperprodukcióval, vagy óriásit bukik, amivel modellkarierjét is veszélybe sodorhatja. – Látszik rajta, hogy állandóan szorong, hiszen a jövője a tét – mondja egy barát. – Jól boldogult a forgatáson, a rendező elégedett volt vele, de nem tudni, hogyan vélekedik majd a közönség. Biztos, hogy játékát összevetik majd Megan Foxéval, aki az első két rész női főszereplője volt, és Rosie attól tart, alulmaradhat.

            A modellből lett színésznőnek szerencsére van támasza: párja, Jason Statham, aki szintén nem Shakespeare-színészből lett mozisztár, hiszen korábban műugró olimpikon volt. Az ő példája megnyugtatja Rosie-t, hiszen azt bizonyítja, hogy amatőrökből is lehet közönségkedvenc.

            (Transformers: Dark of the Moon – hazai bemutató: 2011. június 30.)


Matt Damon csalódott Obamában

            A 2008-as elnökválasztás idején a hollywoodi sztárok közül Matt Damon azok egyike volt, akik a leglátványosabban támogatták Barack Obamát, ez a lelkesedés azonban a múlté. A színész csalódott az elnökben, és ezt nem is rejti véka alá. – A bankok hatalma nagyobb, mint valaha, nőtt a társadalmi egyenlőtlenség, a munkanélküliség tíz százalékos – sorolja a problémákat Damon. – Ez szörnyű! Obamának volt esélye arra, hogy rendbetegye a gazdaságot, de elszaladt az idő. Most már az egész adminisztráció csak arra gyúr, hogy megnyerjék a következő választásokat, és ennek érdekében bármilyen kompromisszumra hajlandók.

            Damon mindig is politizált, és mit tesz a véletlen, legújabb filmjében, a Sorsügynökségben is politikust alakít. Szépreményű képviselőt játszik, aki beleszeret egy balerinába (Emily Blunt), rejtélyes ismeretlenek azonban mindenáron meg akarják akadályozni, hogy kapcsolatuk kiteljesedjen.

            (The Adjustment Bureau – hazai bemutató: 2011. március 31.)

Kritizálják a Rangót a füstölés ellenzői


            Káros lehet a nézők egészségére a Rango, mert több olyan jelenet van benne, amelyben az animált hősök dohányoznak – vélik Amerikában a füstölés ellenzői. – Még a végén a gyerekek kedvet kapnak a dohányzáshoz e film miatt! – emeli fel szavát az egyik antinikotinista szervezet vezetője.

            A dohányzás elleni szervezetek most arra kérik az Amerikai Mozgóképszövetséget, hogy adjon korhatáros besorolást a Rangónak. Korábban is előfordult már hasonló eset, de a szervezet elutasította a kérést, mondván, a szex és az erőszak mennyisége alapján állapítják meg a besorolást, a dohányzás már kategória.

            Az antinikotinisták egyébként a családi mozik közül a 101 kiskutyában számoltak annyi cigizős jelenetet, mint a Rangóban, mert Szörnyella de Frász láncdohányos.

            A Rango a premier hétvégéjén 38 millió dolláros összbevétellel került az észak-amerikai toplista élére, és nálunk is vezet.

            (Rango – már a mozikban!) 

Szellemhajón forgat a Transformers rendezője



            Nem keres rosszul Michael Bay, a Transformers-filmek rendezője, de azért szereti gázsiját némi mellékessel kiegészíteni, így ő készíti a Victoria’s Secret divatház reklámfilmjeit is. Most éppen egy elátkozott hajón forgat, amely a kaliforniai Long Beach partjainál horgonyoz. A Queen Maryn állítólag szellemek laknak egy rejtélyes gyilkosság óta, és a legenda miatt a modellek most nem mernek egyedül maradni a kabinokban, amikor forgatási szünet van. Bay természetesen direkt választott különleges helyszínt, hogy az új reklámspotnak emlékezetes hangulata legyen.

            A rendező egyébként a Transformers 3 új női főszereplőjét is a Victoria’s Secretnek köszönheti, a Megan Foxot leváltó Rosie Huntington-Whiteley ugyanis a divatház modellje, és Bay a legutóbbi reklámfilm forgatásán vette észre, hogy jól mutatna, amint a robotok elől menekül.

            (Transformers: Dark of the Moon – hazai bemutató: 2011. június 30.)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr512727206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2011.03.10. 19:35:22

"...a modellek most nem mernek egyedül maradni a kabinokban..."- srácok, mikor indulunk?! XD Adjunk nekik egy kis társaságot. :P
süti beállítások módosítása