Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A The Divide nyitó jelenete

2011.03.11. 17:30 koimbra 1 komment

A The Divide film első másfél percét tekinthetitek meg. Xavier Gens dirigálta a produkciót, aminek az elején New York egy hatalmas robbanás következtében megsemmisül. Néhány embernek sikerül meghúznia magát a föld alatt, azonban hamarosan hazmat ruhások törnek rájuk. Michael Biehn, Rosanna Arquette, Milo Ventimiglia és Courtney B. Vance játsszák a főbb szerepeket.

Címkék: jelenet the divide

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr482731332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Phxmike 2011.03.12. 13:24:07

Huuhh... ez nagyon izgalmasan kezdodik. Szeretem az ilyen filmeket. Bar ebbol az elozetesbol nem derul ki hogy teljesen varatlanul eri oket vagy mondjuk tudataban vannak hogy esetleg haboru keszul. Ugy ertem az latszik hogy varatlan kulonben nem ott bamulna az uvegen hanem mar reg lent lenne a pinceben. Hanem arra gondolok ahogy a vilagok haborujaban is kezdodik hogy nem volt semmi elozmeny egyszer csak jottek az urlenyek. Itt atom robban jol lattam? VAgy urlenyes film?

Valaki? Hogyhogy elso vagyok..? :)
süti beállítások módosítása