Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ruffalo jazz zongoristát játszhat

2011.03.12. 12:41 koimbra 2 komment

Mark Ruffalo leszerződött a Low Down drámába, amiben Joe Albany jazz zongoristát fogja eljátszani. Albany még gyerekkorában tanult meg zongorán játszani, felcseperedvén először Benny Carter zenekarában játszott, majd Charlie Parkerrel zenélt. Az 50-es és 60-as években rászokott a heroinra, kemény csatát vívott, hogy leszokjon. Ebben az időszakban volt néhány sikertelen házassága is. A 70-es években tért vissza a jazzhez és producerként működött közre néhány album létrejöttében.

A film Albany lányának, Amy Jo-nak a memoárján fog alapulni, de az 1980-ban készült Joe Albany...A Jazz Life dokumentumfilmből is meríteni fognak az alkotók. Jeff Preiss ült bele a rendezői székbe, számára ez lesz az első ilyen meló. Topper Lilien és Amy Albany írják a forgatókönyvet, a legendás zenész legnehezebb időszakára, a 60-as évekre fognak koncentrálni. Erős a gyanúm, hogy Ruffalo egy Oscar-jelölést fog kiérdemelni ezért a szerepért.

Címkék: igaz történet miújság drámahír életrajzihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr822733104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Phxmike 2011.03.12. 13:38:19

Ruffalot csakis vigjatekban es romantikus filmben tudom elkepzelni
dramaban nem
olyan kolyokkutya kepe van hogy nem lehet komolyan sirni rajta :)

a zodiacon se tudtam hogy most rohogjek rajta vagy komolyan csinalja hogy komoly probal lenni...

ez a filmje nagyon tetszett bar ebben resze van a csaj foszereplonek is :)

www.imdb.com/title/tt0425123/

mr.roper 2011.03.12. 18:08:01

jaj, ez a Mark Ruffalo...a sötétség mezsgyéjén tévejeg, kellene neki már v.mi ütőssebb blockbuster, mint mondjuk a G.I.JOE 2 vagy a Conan folytatása...:-))erre meg mindig művészkedik...:-)
süti beállítások módosítása