Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

LaBute helyett Figgis rendezi a Seconds of Pleasure-t

2011.03.15. 20:57 koimbra 1 komment

Pár hónappal ezelőtt jelentették be, hogy Neil LaBute rendezésében fog elkészülni a Seconds of Pleasure film. Ám LaBute kilépett a projektből, a Playlist információja szerint helyére sikerült megnyerni Mike Figgist, aki utoljára 2003-ban tett le olyan alkotást az asztalra, ami nagyobb figyelmet kapott, ez pedig a Jéghideg otthon (Cold Creek Manor) thriller volt. Munkásságának csúcspontja a Las Vegas, végállomás (Leaving Las Vegas) volt.

Mielőtt Figgis képbe került volna már Brendan Fraser és Kristin Scott Thomas a fedélzeten tartózkodott. Hozzájuk most  Christina Hendricks, Julia Stiles és Matt Dillon csatlakozott. A történet részletei egyelőre nem ismertek, de annyi biztos, hogy egy repülőgépen fog játszódni a cselekmény. Hendricks lesz Fraser neje, az általa játszott feleség elég kompromittáló helyzetben fogja látni férjét.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr862742629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2011.03.15. 23:06:22

Ha Christina Hendrickset nézem, csak két extra lufit látok :P De én szeretem a lufikat :D
süti beállítások módosítása