Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Remake lesz az Atrocious spanyol horrorból

2011.03.16. 12:20 koimbra 2 komment

Hollywood nagy figyelmet szentel a spanyol filmiparnak, sorra jelentik be, hogy mely filmekből készítik el az amcsi remake-et. Várható a Torrente, Az árvaház (El Orfanto), Az időbűnök (Los Cronocrímenes) feldolgozása és a nemrég bemutatott Atrocious is beállhat a sorba. Jason Blum és Brian Kavanaugh-Jones szerezték meg a horror jogait, előbbi a Paranormal Activity, utóbbi pedig az Insidious producere volt.

Az eredeti film arról szól, hogy 2010 áprilisában a spanyol rendőrség 37 órányi videóanyagot foglalt le egy gyilkossági ügy kapcsán. Ebben azt mutatják, hogy egy öt tagú család nyári vakációra indul, ahol a két testvér úgy dönt, hogy utánajárnak a helyi városi legendának. Jobb lett volna, ha inkább csak a nyaralást élvezik.

Címkék: remake horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr352743924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

COLT 2011.03.16. 12:24:46

2011=reamakek éve?:)

mr.roper 2011.03.16. 20:31:21

én Torrentére már találtam is egy remek választást:Adanm Sandler...csak viccelek, inkább legyen Zack Galifiniakis:-)
süti beállítások módosítása