Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Aaron Johnson lehet a Savages főszereplője

2011.03.18. 11:23 koimbra 1 komment

Aaron Johnsont szeretné leszerződtetni Oliver Stone a Savages filmjébe. Stone úgy képzeli, hogy ez lesz a következő filmje és 2012-re már el szeretne vele készülni. A forgatókönyvön Don Winslow-val, a produkció alapjául szolgáló regény írójával dolgozott, majd bevonták Shane Salernot is a munkálatokba.    A történet három független laguna beach-i marihuána terjesztőről szól, a csapat tagjai két srác és egy lány, a csajon pedig mindketten megosztoznak. Ám a  barátnőt elrabolja a Baja Cartel, váltságdíj gyanánt elfogadják  a trió által megtermelt elmúlt 5 év bevételét.  Először még igent mondanak az ajánlatra, de aztán elgondolkoznak azon, mi lenne, ha máshogy szereznék vissza a lányt, bosszút állnának a kartellen majd lelécelnének a városból.

Johnson eléggé felkapott lett a Ha/Ver (Kick-Ass után) és nem csak Stone figyelt fel rá. Az Anna Karenina újabb filmváltozata és Az éhezők viadala (Hunger Games) főszerepére is esélyes.

Címkék: miújság könyvből film savages

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr882749662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.03.18. 13:38:00

A könyvet, szégyellem, de nem olvastam.
De ennyi alapján tetszik a dolog. :)
süti beállítások módosítása