Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Greatest Movie Ever Sold előzetes

2011.03.18. 21:45 koimbra 3 komment

Morgan Spurlock a Super Size Me-ben azt bizonygatta, hogy a MacDonalds-os kaja nem tesz jót a szervezetnek, majd bin Laden nyomába eredt a Hol az ördögben van Oszama bin Laden? (Where in the World Is Osama Bin Laden?) címre hallgató alkotásában. Persze azért kikérdezett néhány Amerika ellenes országban élő embert, hogy megtudja miért gyűlölik az országát. Ezúttal biztonságosabb területre tévedt, nem kellett attól félnie, hogy esetleg a tálibok lelövik és még az elhízás veszélyeivel sem kellett számolnia. De az nem fogható rá, hogy kevésbé keményebb téma lenne. Spurlock idén The Greatest Movie Ever Sold-dal lép a porondra, amelyben a márkanevekről, a termékelhelyezésről, a marketingről és a reklámról esik szó. Szóval a produkció végén okosabbak leszünk az egész reklámbiznisszel kapcsolatban.


Címkék: trailer doksielőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr342751441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mutant · http://universal.blog.hu 2011.03.19. 13:12:39

Csípem ezt a palit,nézős lesz!

Sonda 2011.03.21. 00:58:07

De ez már milyen, h. az egész filmre úgy szerzett pénzt h reklámozza azokat a termékeket és cégeket, amelyekről a film szól, ha nem ő lenne akkor azt mondanánk h másfél órás reklám.. de mind tudjuk h kiforgatja majd rendesen az egészet ..
süti beállítások módosítása